Over ons

Berende inbraakbeveiliging is gespecialiseerd in het adviseren, leveren, implementeren en onderhouden van elektronische beveiligingssystemen. Het aantal woning- en bedrijfsinbraken stijgt in Nederland, vooral nieuwbouw wijken en industrie gebieden zijn het doelwit. Berende inbraakbeveiliging levert de apparatuur en heeft de knowhow om deze confrontatie te kunnen vermijden.

Productkeuzen

Stabiliteit en continuïteit zijn basisvoorwaarden bij de ontwikkeling van elektronische beveiligingssystemen. Berende inbraakbeveiliging kiest dus uitsluitend voor producenten die een continu innovatief beleid voeren en hun betrouwbaarheid hebben bewezen. Bovendien beschikken deze merken over een substantieel marktaandeel en een brede distributie. Dit marktaandeel is voor Berende Inbraakbeveiliging essentieel om de noodzakelijke continuïteit in productontwikkeling en support te blijven bieden.

Slagvaardigheid

Berende inbraakbeveiliging stelt uw belang voorop en zal de keuze voor een bepaalde beveiligings oplossing afstemmen op de karakteristieke eigenschappen van uw omgeving. Door directe communicatie reageren wij op alle niveaus snel en adequaat. Bovendien beschikt Berende inbraakbeveiliging over een enthousiast team van slagvaardige en goed gekwalificeerde mensen.

Kwaliteit

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiligingsinstallaties en -adviezen. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor zekerheid en kwaliteit van Berende inbraakbeveiliging. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen door het volgen van gerichte cursussen.

Beveiligings- adviesgesprek?

Wij maken graag Gratis en Vrijblijvend een afspraak met u!